Warsztat kawowy Manuell Caffe został założony przez Giuseppe De Giustiego, który wcześniej pracował w zakładach kawowych Conegliano. Nabierał doświadczenia i uczył sie produkcji kawy najwyższej jakości. Gdy poziom jego wiedzy oraz umiejętności osiągnęły mistrzowski poziom postanowił otworzyć własny warsztat. Kawa Manuell swoim smakiem i aromatem zachwyca smakoszy na całym świecie. Jej niepowtarzalny skład, wyrazistość smaku wydobyta jest ze starannie dobranych ziaren najwyższej jakości. Owoce kawy zbierane są z roślin pielęgnowanych w Gwatemalii, Kostaryce, Etiopii i Kolumbii. Jej degustacja przenosi smakoszy w świat niebywałych wrażeń.
ASORTYMENT:
- SUBLIME Udoskonalona mieszanka kaw o bardzo delikatnym, owocowym aromacie. Aromat ten uzyskany jest dzięki szlachetnej kompozycji najwyższej jakości kaw typu BAR: zawartość ziaren gatunku Arabica wynosi powyżej 90% - dostępne jest 9 odmian.
- AROMA BAR Mieszanka kaw wysokiej jakości, o dobrze zrównoważonym smaku w stylu włoskiej kawy typu Bar. Wyśmienita w smaku. Jej specyficzna jakość zauważana jest juz po pierwszym łyku. Zawartość gatunku Arabica powyżej 80 %
- SOLAROMA Mieszanka kaw o intensywnej kremie uzyskana dzięki precyzyjnej selekcji kaw gatunku Arabica i Robusta o wyraźnie zaakcentowanym charakterze typowego, włoskiego espresso. Zawartość gatunku Arabica powyżej 60%
- AROMA PIU Mieszanka kaw o intensywnym, w pełni zrównoważonym smaku, uzyskanym dzięki doskonalej selekcji kaw gatunku Arabica i Robusta. Zawartość gatunku Arabica powyżej 40% DECAROMA Doborowa mieszanka dla zaparzacza i ekspresu, bez kofeiny, nie musisz wiec nigdy odmawiać sobie przyjemności filiżanki kawy
- AROMA CLASSICO Doborowa mieszanka dla zaparzacza i ekspresu. Stanowczy, intensywny aromat, aby rozpocząć dzień z odpowiednia dawka energii. Silny i pełny smak: klasyczny włoski aromat. ponad 30% Arabiki.
- CAFFE DELLA BISNONNA Doborowa mieszanka dla zaparzacza i ekspresu. Dobrze wyważona mieszanka kawy i jęczmieniu, dająca naturalny urok, bez wyrzekania sie smaku kawy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz